Om oss.

Vi som är innehavare av Frallebullens kennel heter Theres & Micael. Vi bor ute i skogen i södra Skåne med våra barn Malte & Signe och våra 5 hundar.

Micael jobbar som arbetesledare på ett hiss företag. Han fick hundar på köpet när vi träffades och han kom snabbt in i rollen som hundägare och han älskar sina tjejer, och dom honom.

Jag Theres jobbar sedan 2000 som Leg. djursjukskötare på en Veterinärklinik och jag har alltid älskat djur! 

              IMG_3441              IMG_6306

I januari 2000 köpte jag min första egna hund, en underbar Rottweiler och det var väl mycket då allt började och blev mycket aktiv inom lydnad, bruks och hade även tjänstehund i hemvärnet.

2006 skaffade vi vår första Bullmastiff och vi var helt sålda på rasen

sixten ester balder

2010 flyttade det även in en underbar liten Fransk Bulldogg och än en gång föll vi som käglor för en ras.

sixten svea

I December 2012 blev en stor dröm sann, jag har fått ett godkänt kennelnamn, något jag drömt om sedan jag va liten :)

Och hur kom jag då på namnet? Jo, jag måste ju erkänna att jag fick lite (rätt mycket) hjälp av min vän/arbetskollega Ulrika. Jag ville ju gärna ha ett namn där båda raserna speglades. Och Franska Bulldoggar kallar man ju ofta för frallor och Bullmastifferna för bullar och då sa Ulrika att då måste ju kenneln heta Frallebullens och det va ju bara klockrent och blev dessutom godkänt, så tack för hjälpen Ulrika.

Vår tanke med vår avel är att få fram friska, sunda hundar med bra mentalitet, som är rastypiska. Jag kommer att göra många och noggrana undersöknar på alla avelsdjur innan dom används i avel.

Theres är medlem i Svenska Kennelblubben och har även genomgått deras uppfödarutbildning. 

Är även medlem i Svenska Bullmastiff klubben.